dimecres, 28 de gener de 2015

ÀLBUM DESESTRUCTURAT: Viatjant pel món amb Àurea Estellé de Cromatismes

Hola!!!

Quan vaig veure l'anunci de The Hobby Maker d'aquest àlbum va ser IMPOSSIBLE no donar-li a comprar... Hem van tocar el punt feble... Els Viatges... Solament ixia una foto en l'anunci... La carpeta del mapa mundi... I em va conquistar... jejejejeje

Es tracta d'un altre àlbum que forma part de la meua col·lecció d'intocables!! jejejeje

Vaig disfrutar moltíssim en aquest taller i se me va passar el temps vooooolant.

Per fer aquest àlbum vam partir d'una carpeta de cartolina dura de mapa mundi que l'Àurea va comprar en un viatge als EEUU i dintre la vam emplenar amb papers diferents i de diferents mides, tallats de manera desigual, amb diferents finestres i sorpreses, això és un àlbum desestructurat!!

Vaig utilitzar per primer vegada la Big Shot... I vaig decidir que la volia... jajajaja També va ser la meua primera vegada amb l'embossing en el "zorro" blau i la fletxa blava.

Material:

- Carpeta mapa mundi
- Papers d'scrap
- Cinta de tela per enquadernar
- Tintes: d'Ilusions (també vaig decidir que me les havia de comprar...)
- Whasi Tape
- Tintes i segells

I ganes, moooooltes ganes!!

Ahí va, un recopilatori dels meus viatges pel món!!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada