diumenge, 1 de febrer de 2015

ÀLBUM DESESTRUCTURAT: PARCS DE L'OEST D'EEUU

Hola!!

Iván em va regalar per a nadal de 204 del el meu primer kit de Kits de Somni, estava suuuper entusiasmada però m'agradaven taaaant els papers que vaig ser incapaç d'obrir-lo fins que no vaig tindre clar el que volia fer... I després del Taller amb Àurea ho tenia clar, volia repetir un àlbum desestructurat!!

Vaig agafar un carpesà d'aquells d'arxivar caixons, una carpeta grossa de color marró amb els ferros als extrems per enganxar. He de dir que el que més em va costar de tot l'àlbum va ser doblar aquests ferrets!!! jejejeje

Després el vaig forrar tot amb cola i paper de llibre antic i em va quedar molt bé! Crec que deu ser la cola!!

Materials:

- Carpeta d'arxivador
- Fulls de llibre vell
- Cola
- Pinzell
- Celo de doble cara
- Papers d'scrap de Kits de Somni
- Whasi Tape
- Cordó per enquadernar
- Lletres
- Adhesius, fustes, botons i altres per decorar.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada