diumenge, 15 de març de 2015

ÀLBUM NOSALTRES amb Mireia Carbonell

Hola!!

Ara sí que sí, a partir d'aquest curs amb Mireia, que vaig disfrutar com una xiqueta, marranejant, pintant, embrutant-me vaig decidir que "lo" meu eren les pintures, em quedara més bé o més malament... La qüestió era practicar i a partir d'ara, practicaré... Ja voreu ja!!! :D

L'àlbum amb Mireia va ser espectacular, ens va ensenyar l'enquadernació amb les anelles de Tim Holtz, de la qual vaig publicar un post l'altre dia. I vaig decidir imitar la combinació de colors per a no cagar-la...

Ens va ensenyar que queda millor utilitzar una única gamma de colors (en aquest cas els blaus) i anar jugant amb la intensitat. Després per a la decoració afegir un toc d'un altre color que combine (groc o verd).

I jo que vos he de dir... Crec que va quedar IMPRESIONANT!!!! A més a més, estic molt contenta amb la selecció de fotos!!! I love B&N!!!!

 Què? Vos ha agradat ehhhh??? jejejeje Normal!! Doncs no vos perdeu les següents publicacions... 

Molt mix media i jo sola experimentant!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada