dimarts, 10 de març de 2015

"PEGAMENTOS", MILLOR DIT: PEGUES

Hola!

En una altra entrada la meua amiga Irene em preguntava per pegues que enganxaren bé. Ella fa scrap sense saber-ho desde sempre, és la reina del collage amb revistes!! En principi es mostra reticent a utilitzar nous productes i prefereix seguir amb la seua, però jo des d'ací l'anime a provar nous materials!

LES PEGUES QUE MILLOR ENGANXEN:

      - CELO DE DOBLE CARA
        (Hi ha de diferents marques, desconec els noms, jo normalment tinc de dos grossors, un de 8mm i un altre de 4mm. La cinta de doble cara del xino bé... Normalment el rotllo és més curt i per altra banda, no sempre enganxa bé. Jo recomane comprar d'una botiga especialitzada).

         El celo de doble cara amb aplicador és molt còmode i pràctic de fer servir. Jo el vaig provar i em va encantar però la veritat que no he tornat a la botiga a comprar recàrregues.


      - GLOSSY ACCENTS
         Un indispensable per a pegar decoracions, petites fustes, xapes o coses petites retallades amb la silohuete. El glossy té un tubet prim per on surt la pega i sempre s'acumula l'aire i s'atasca. És necessari tindre una agulla (alfiler) per a que cada vegada que acabem d'utilitzar-lo passar-li.

          Vos deixa un vídeotutorial de Pega Papel o Tijeras sobre l'utilització del Glossy.      - PEGA DE BARRA POWER PRITT
        Aquesta pega de barra és la millor per a fer servir amb papers perquè tot i ser de barra, és bastant seca, no és cremosa com altres marques i no deixa tantes ones als papers. Jo la faig servir quan vull pegar un paper sobre un altre i que quede tot uniforme. S'ha d'aplicar sobretot pels bordes i després passar un drap per sobre. Es recomana deixar el que hages pegat baix d'uns quants llibres que fagen de pes per a que es quede pla.

      - PEGA LÍQUIDA: TOMBO MONO AQUA
        Jo no la tinc i no l'he fet servir mai, però he vist que moltes blogueres l'utilitzen.

     
     I vosaltres? Teniu alguna pega que vos siga infalible???
     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada