dijous, 17 de setembre de 2015

MINI ÀLBUM ACORDIÓ AMB NÚRIA PRIETO

Fa ja taaaaaaaaaaant de temps que tinc aquestes fotos a la carpeta preparades per publicar que no recorde ni el dia que vaig fer aquest curs a Cromatismes amb Núria Prieto!

El que més em va agradar va ser provar una nova manera d'enquadernar, i caben moltes fotos!!!


Però la veritat que el fet de mesurar, tallar i ser tan exacta... Em va agobiar un poc...

Preferixc la part d'embrutar, marranetjar, tintar i decorar!!! jejejeje


 Vaig aprofitar fotos que tenia impreses del viatge als EEUU en 2012

Les tintes que vam utilitzar van ser gelatos, em van agradar, prou pareguts als neocolors però amb un efecte de purpurina brillant i més cars! Per això millor utilitzar-los en tallers però comprar-los... jejeje

Bé, confesse! Em vaig comprar el gris-brillós/platejat!!! jejejeje



No m'agraden massa els papers tant estampats, ja no... Preferixc els papers neutres o en blanc i pintats per mi!!!




Una besadeta i ara tornaré a publicar, prometido! Una o dues vegades a la setmana!!

B7s!!!


3 comentaris:

  1. creo que hasta lo que he visto en tu blog,este es el que mas me guuuuuuuusta!!!(tal vez por que estoy muy excitada por el partido que acabo de ver jiijiji)pero me encanta el pequeñito acordeon que has creado,y las hojas de los callejeros super chuuulis,y aunque las fotos son muy originales,una pega,no las veo de tanta calidad(o eso es lo que se aprecia)como las que has usado en otros albumes.Besitos,buen trabajo,como siempre guapa!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jejejeje me alegro que te guste!!! La idea original de Núria Prieto, lo hice en un taller!! Utilicé fotos que me sobraron de otros álbumes, no son las mejores pero tampoco són todas de mala calidad!!! Un beso guapa!!!

      Elimina