dilluns, 26 d’octubre de 2015

COSINT AMB MIREIA CARBONELL

Els tallers amb Mireia Carbonell sempre són un èxit assegurat!! El seu estil lliure, mix media i quasi sempre amb la costura de per mig són a més de divertits molt però que molt desestressants!!!

Era la primera vegada que anava a la tenda Ecta3 de Castelldefels i la veritat és que m'ha encantat el lloc i el tracte amb la Raquel. No és la típica botiga d'scrap xicoteta i "cookie", és una papereria molt gran però té una zona dedicada a materials d'scrap amb una taula per poder fer els tallers.


Aquesta vegada vam montar l'àlbum tot sencer amb paper d'aquarel·la i el vam cosir entre si! No vam utilitzar ni una tireta de celo de doble cara!I com no, amb Mireia, tooooot pintadet per nosaltres amb gelatos i neocolors!! 
Encara tinc moltes fotos de la boda que vaig imprimir en un acte de locura pensant que no tindria sufucients... I he aprofitat per fer-li un àlbum als meus pares i que tinguen un record d'aquell dia! 
No tenim ni una sola foto els quatre junts, però sempre ens quedarà el record... :) 
Gràcies Mireia per compartir el que saps amb nosaltres i fins a la pròxima!! 

2 comentaris:

  1. Respostes
    1. Gracias Amor!! Y con lo manitas que tú eres con las manualidades, no has probado de coser un álbum?? Es una pasada!!!

      Elimina