dimecres, 14 d’octubre de 2015

CROP SCRAP TO DREAM

La tenda online de Scrap to Dream organitzava una crop pel seu aniversari i quan vaig veure el preu (solament 15€, amb material i 4hores d'scrap) vaig dir, m'apunte segur!!!

I per fí, vaig poder compartir la meua afició amb la meua amiga Maria! Que ara viu en Barcelona i com jo, és una friky apasionada de les manualitats i el craft!

I allà que vam anar les dos!!

Vam fer 3 mini projectes:

- El primer consistia en una motxilla xicoteta que valia com a funda per a un àlbum, a mi no em va agradar massa, ni la funció, ni el fet d'estar mesurant i enganxant, això ja ho puc fer a casa... No vaig fer foto...

- El segon va ser un LO, guai, em vaig deixar portar i vaig marranejar tot el que vaig voler i més! :D


Neocolors blaus i grisos, tinta xina i segells de textures mal posats, no cal res més!
- I el tercer projecte, era una targeta també amb mixed media, tot i que l'estil original amb floretes i roses no em va agradar massa, jo la vaig adaptar al meu estil!  


Per 15€ crec que va estar molt bé el material que ens van oferir, l'esmorzar i sortejos (tot i que no em va tocar res, Maria va ser súper bona amb mi :D) La veritat és que es van enrotllar molt i van saber vendre's i promocionar-se, repetirem!!! 2 comentaris:

  1. Sabes que me hubiera encantado estar ahí con vosotras. En mi próxima visita, momentos y visitas crafterianas por favor!

    ResponElimina