dilluns, 12 d’octubre de 2015

DECORANT LA CASA

Hui vos ensenye unes làmines que vaig fer per a casa.

Una la vaig fer per tapar el maleït comptador de la llum que tinc al costat de la porta, he tingut un quadre mal posat (no era ni de la mida necessària) durant dos anys... Ja estava bé ja...

Li vaig pegar voltes a la frase que volia posar, sobretot perquè m'agradava més en anglès, però no és el meu fort la veritat... I això de: Enjoy the world but return at your home, no m'acabava de sonar massa bé.... I al final vaig decidir aquesta:


I de pas vaig estrenar el meu super segell de la bola del món, que ja tenia ganes!La foto fatal, ja ho sé, però no tinc molt marge per a agafar una bona perspectiva... I la llum que entra pel balcó i em reflexa en el quadre no sé llevar-la.... En fin, que queda molt guapet, fieu-vos de mi ;D

L'altra làmina era per a la meua pared de viatges, vaig comprar molts quadres d'eixos del IKEA per a posar fotos dels llocs on hem anat, i sí, no tinc perdó de déu, sóc una destrellà i encara no he imprès les fotos... I els quadres els tinc penjats de fa 5 mesos... Jo sóc aixina... Total que em vaig dir, com a mínim fes una lamineta i tapes un... Que fa vergonya... :D 
Ja m'aplicaré en posar les fotos... Un dia d'estos... :D 

4 comentaris:

 1. Me gusta mucho Nata! Yo también tengo que darle solución a la entrada y pensé en algo parecido, pero son dos cuadros y no encajaría bien porque entorpece una llave de la luz. Ya te enseñaré...
  A mí también me esperan dos marquitos de ikea para ponerles fotos en blanco y negro para el salón. Me gusta mucho esa composición. Artistas

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gracias Patri!! Es lo que tiene ikea, lo ves, te gusta, lo compras, llegas a tu casa y te bloqueas... Con lo bonito que quedaba en la exposición!! Jejejeje yo tardo mucho en colocarlo!!! Lo de las llaves de luces.... Argggg es horripilus!!

   Elimina