dimarts, 17 de novembre de 2015

BOMBAZO!!!

Podria estar més contenta?????? Noooooo!!!

Fa un mes, després de que Àurea deixara Cromatismes i l'agafara un nou equip Núria i Daniel, que aquests van publicar l'anunci: BUSCAMOS EQUIPO DE DISEÑO!!

Jo vaig llegir l'entrada i vaig veure que demanaven contestar unes preguntes: demanaven si tenies blog i xarxes socials, quin estil és el que et defineix i que mostrares algunes creacions de les que estagueres especialment orgullosa.

Lo primer que em va passar pel cap: bò, com a mínim puc contestar a totes les preguntes... Estic bastant orgullosa de moltes creacions pròpies... I crec que ja tinc un estil prou definit... Però... que va! Ni a la de tres m'agafen, açò és per a professionals...

I mira per on, que quan vaig rebre l'email de Núria donant-me la benvinguda... Vos puc dir que fa 5 dies d'això i encara no ho he assimilat!!!! Estic ENTUSIASMADA! ALUCINADA! ENCANTADA! EMOCIONADA! CONTENTÍIIIIIISSIMA i amb moltes moltes ganes i IL·LUSIÓ!!!

Serà el primer equip de disseny del que forme part, però espere que no l'últim!

Tot açò ha sigut gràcies a les meues produccions imperfectes, però també a vosaltres, per estar ahí i fer possible que tinga un blog!! GRÀCIES, GRÀCIES i més GRÀCIES!!!

I ací l'entrada de CROMATISMES presentant el nou equip de disseny! Estic rodejada d'artistes increibles en el món de l'scrap. Seguiu-les i em dieu!!


Fins aviat!

4 comentaris:

  1. Enhorabona guapaaaaaaaaa, tots els teus amics confiàvem en tu, açò sols era qüestió de temps!!! A disfrutar molt que t'ho meréixes. Muaaaaaa

    ResponElimina
  2. oleee que buena noticia Natalia,nos alegramos mucho por ti!!!!!
    "Lo poco que he aprendido carece de valor, comparado con lo que ignoro y no desespero en aprender."Descartes

    ResponElimina